Noroc bun

indisponibil

1 vin roșu sec

2 pahare din ceramică de Marginea

Ambalaj: placaj de lemn, pânză de iută, lână de lemn, spice de grâu, șnur tricolor, sigiliu de ceară, sfoară, carte de vizită scrisă de mână cu informații despre România și români celebri.

Vrei să schimbi ceva? Sună-mă și împreună vom concepe cadoul perfect!

Livrare în 2 - 4 zile în România

Livrare în 7 - 10 zile în Europa

Retur în 14 zile lucrătoare

Rambursare în 14 zile

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

279,00 lei

Dimensiuni

Inaltime (mm) 100
Latime (mm) 350
Adancime (mm) 200
Greutate (g) cca 3000

Descriere

Vin roșu sec Drăgaică Roșie, 2017

Produs de Crama Oprișor, din satul Oprișor, Județul Mehedinți. Domeniul viticol se află în amfiteatrul viticol al Golului Drincei și se întinde pe 250 de hectare. Istoria podgoriei datează încă din secolul al XV-lea. Începând cu anul 2000, Crama Oprișor a fost modernizată și dezvoltată de noul proprietar Carl Reh Winery.

Drăgaică Roșie face parte din Colecția Oltenia Profundă, iar numele provine de la sărbătoarea de Sânziene, cunoscută și sub denumirea de Drăgaică – sărbătoare populară românească închinată coacerii grânelor, ce are loc în fiecare an în 24 iunie. Drăgaică Roșie este un vin creat creat de celebrul oenolog Liviu Grigorică din patru soiuri roșii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Shiraz, vinificate de Veronica Gheorghiu. Are o culoare rubinie intensă. Aroma este de prune uscate, coacăze și ciocolată. Gustul este suplu, ușor astringent. Este potrivit pentru a fi asociat cu preparate din carne de...