Închinăciune

indisponibil

1 vin roșu sec

2 pahare din cristal și argint

Ambalaj: placaj de lemn, pânză de iută, lână de lemn, spice de grâu, șnur tricolor, sigiliu de ceară, sfoară, carte de vizită scrisă de mână cu informații despre România și români celebri.

Vrei să schimbi ceva? Sună-mă și împreună vom concepe cadoul perfect!

Livrare în 2 - 4 zile în România

Livrare în 7 - 10 zile în Europa

Retur în 14 zile lucrătoare

Rambursare în 14 zile

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

559,00 lei

Dimensiuni

Inaltime (mm) 100
Latime (mm) 350
Adancime (mm) 300
Greutate (g) cca 4000

Descriere

Vin roșu sec Smerenie

Produs de Crama Oprișor, din satul Oprișor, Județul Mehedinți. Domeniul viticol se află în amfiteatrul viticol al Golului Drincei și se întinde pe 250 de hectare. Istoria podgoriei datează încă din secolul al XV-lea. Începând cu anul 2000, Crama Oprișor a fost modernizată și dezvoltată de noul proprietar Carl Reh Winery.

Smerenie face parte din Colecția Oltenia Profundă și reprezintă un tribut adus nemuririi sufletului și credinței nesmintite, călugărilor din chilii care se roagă necontenit. Smerenie este creat de celebrul oenolog Liviu Grigorică din trei soiuri roșii: Shiraz, Pinot Noir și Dornfelder, vinificate de Veronica Gheorghiu. Este un vin în ediție limitată – 28.624 sticle. Sticlele sunt numerotate manual. Are o culoare intensă, roșu-violaceu, aproape negru. Taninii catifelați te duc cu gândul la asprimea vieții călugărești, iar notele aproape...