Plată

Modalitățile de plată pe care le ai la dispoziție sunt:

Online prin card bancar 

Website-ul www.laditaromaneasca.ro este certificat 3D Secure de către VISA și MasterCard, prin Banca Transilvania, pentru tranzacții online cu orice card bancar emis de către orice bancă, sub sigla VISA și MASTERCARD. Website-ul www.laditaromaneasca.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Băncii Transilvania și ale platformei BT eComm. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achizitia produselor prin Internet. Datele cardului dumneavoastră ajung direct la bancă, nimeni altcineva neavând acces la ele. În scopul finalizării tranzacției va trebui sa furnizați codul cardului (cele 4 grupe de cifre inscripționate pe fața cardului, fără spatii), numele posesorului de card, data expirării cardului, codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura)Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastrăîn condițiile agreate cu banca emitentă a cardului dumneavoastră. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision suplimentar. Vânzătorul nu este responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de LEU (RON). Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Numerar în sistem ramburs

În numerar în sistem ramburs la primirea coletului direct către firma de curierat, în schimbul primirii unei chitanțe de la firma de curierat pentru valoarea achitată.

Transfer bancar

Prin transfer bancar (ordin de plată). În cazul transferului bancar, livrarea comenzii se va face după confirmarea încasării de către banca beneficiară.

Pentru comenzile cu livrare în afara teritoriului României, plata se poate efectua doar online prin card bancar sau prin transfer bancar (ordin de plată).