Retur

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, ai dreptul de a te retrage din contract fără a preciza motivele în termen de 14 zile începând din ziua în care ai primit comanda. Pentru a îți exercita dreptul de retragere, descarcă Formularul de retragere” de aici, completează-l şi transmite-l electronic la adresa de e-mail comanda@laditaromaneasca.ro în cel mult 14 zile de la data primirii comenzii. Îți vom transmite fără întârziere confirmarea de primire a cererii de retragere, electronic, la adresa de e-mail pe care ne-ai pus-o la dispoziție.

Îți vom restitui suma achitată în cel mult 14 zile de la data informării noastre cu privire la decizia ta de retragere, mai puțin costul livrării și costul returnării, care cad exclusiv în sarcina ta. Dacă ai plătit în numerar, îți vom restitui banii în contul bancar indicat în Formularul de retragere”. Dacă ai plătit cu card bancar sau prin transfer bancar, îți vom restitui banii în contul din care s-a făcut plata.

În scopul returnării produselor, noi vom comanda expediția de la tine către noi la aceeași companie de servicii de curierat precum în cazul livrării. În urma primirii Formularului de retragere”, te vom contacta pentru a stabili de comun acord ziua în care vei preda coletul curierului la adresa indicată în Formularul de retragere”. Te rugăm să asiguri ambalarea corespunzătoare a coletului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate: în ambalajul original, cu etichetele intacte, cu toate documentele care l-au însoțit, cu toate elementele componente integrale. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, crăpături, șocuri, urme de folosire.