Retur

Cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile începând din ziua în care a primit comanda. Pentru a exercita dreptul de retragere,  cumpărătorul trebuie sa informeze vânzătorul în acest sens printr-unul din mijloacele de comunicare puse la dispoziție.

Restuituirea bunurilor va avea loc in 14 zile de la data la care cumpărătorul informează vânzătorul cu privire la decizia de retragere.

În cazul retragerii din contract, vânzătorul va restitui suma plătită de cumpărător pentru achiziția bunurilor în termen de cel mult 30 de zile de la data informării de către cumpărător asupra retragerii, mai puțin costul livrării și costul returnării, care cad exclusiv în sarcina cumpărătorului.

Rambursarea se va face prin transfer bancar în contul indicat de cumpărător.

Bunul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original, cu etichetele intacte, cu toate documentele care l-au însoțit, cu toate elementele componente. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, crăpături, șocuri, urme de folosire.